Lectii pian

"  Îndrăznește să înveți muzică"

cursuri de pian
Profesor Pian

Valentin Țârcovnicu

   Valentin s-a dedicat studiului pianului inca din copilarie, pasiunea sa fiind consolidata de o pregatire academica asidua, precum si de participarea la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Absolvent al specializarii Pian, din cadrul Conservatorului Bucuresti si completand pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, Valentin si-a gasit implinirea in transmiterea pasiunii pentru pian tuturor celor dornici sa il descopere.
   Experienta sa de predare de peste 8 ani i-a confirmat ca vârsta nu reprezinta un criteriu pentru a învata si a te bucura de beneficiile studiului pianului. Lectiile se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, cele mai importante ingrediente necesare fiind implicarea, curiozitatea si dorinta de a învata.
scoala de muzica lectii pian
cursuri pian
lectii pian
lectii de pian

Lectii pian

Timpul și implicarea ta sunt resursele cele mai prețioase pentru noi, așa că venim în întâmpinarea lor cu seriozitate, dedicare și multă pasiune. Îți suntem alături în dezvoltarea talentului tău în primul rând prin asigurarea unui proces de predare solid și susținut.

Cursuri pian elev-profesor

Cursurile noastre se adresează copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul de pregătire muzicală. Integrarea elementelor de tehnică și interpretare se va face gradual, în deplin acord cu ritmul și obiectivele fiecărui cursant.

Muzica este o artă în care expresivitatea unică a fiecăruia dintre noi oferă individualitate interpretării.

De aceea, noi credem că profesorul de pian poate fi și un mentor, în același timp, indiferent de obiectivele de învațare ale elevului.

Rabdarea pentru ritmul de asimilare al fiecarui cursant, seriozitatea si anii de pregatire profesionala. Pedagogica sustinuta, reprezinta caracteristicile pe care ne fundamentam oferta de predare.

Unul dintre principiile care ne ghideaza este acela ca si activitatea de predare constituie o arta in sine. Secretul nostru se afla in investitia asidua in continua perfectionare a tehnicilor de predare, de « acordare » la personalitatea si tipologia fiecarui elev in parte, investitie dublata de o experienta practica relevanta.